Splnili sme si ďalšie z predsavzatí na tento rok – a to polep auta lákavou a netradičnou kachliarskou reklamou.

Dávnejšie sme narazili na internete na šikovnú grafičku, s pekným portfóliom, a to v časoch, keď sme hľadali tvorcu pre vhodné logo novovznikajúcej web-stránky.

aurora logo es text atlatszo hatterrel NARANCS (1)

Výsledok sa nám veľmi páčil a so spoluprácou sme boli spokojní, preto sme v nej chceli zotrvať. Štýl kresieb grafičky nám vnukol nápad na reklamný polep auta. Grafička priznala, že na takomto polepe ešte nepracovala, ale bez problémov sa pustila do realizácie nami opísaného návrhu. Chceli sme zobraziť nášho hlavného kachliara, a to v štýle jej „rukopisu“ – resp. „kresbopisu“ :) s tradičnou kachľovou pieckou – takou, akú si väčšina z nás pod pojmom „kachľová piecka“ predstaví – tradičná, vysoká, zelená. Zabralo to len niekoľko e-mailov a výsledok bol na svete.

Potrebné bolo už iba doklepať jeho zrealizovanie. Nejaký čas sme hľadali vhodnú firmu, ktorá by nás neobrala za takúto službu o všetky drobné. Nakoniec sme mali celkom šťastie a v krátkom čase nám precízne a za rozumnú sumu splnili naše očakávania. S výsledkom sme plne spokojní. A ako sa páči Vám?